(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Uležený tvaroh (když nevíte,co s tvarohem)
Potřebné ingredience
Starší tvaroh ,
kmín(spíše drcený),
sůl
Postup přípravy
My vždy,když nám zbyde tvaroh,tak si z něj uděláme takovou dobrůtku:Chutná jak tvarůžky a měkký sýr dohromady
Jen promačkáte tavroh se solí a kmínem,dáte do misky někam do tepla,a čekáte,až se Vám na povrchu vytvoří povlak(to poznáte)A pak už můžete mazat na chleba s máslem(popř.přisolit),ovšem,jen berete tu vrchní vrstvu.
Radila bych Vám,aby jste misku s tvarohem dali do sáčku-je to trošku aromatické.
Trvá to dýl,než se to uleží,asi tak týden.stojí to za to,naší rodině to moc chutná.
Jen promačkáte tavroh se solí a kmínem,dáte do misky někam do tepla,a čekáte,až se Vám na povrchu vytvoří povlak(to poznáte)A pak už můžete mazat na chleba s máslem(popř.přisolit),ovšem,jen berete tu vrchní vrstvu.
Radila bych Vám,aby jste misku s tvarohem dali do sáčku-je to trošku aromatické.
Trvá to dýl,než se to uleží,asi tak týden.stojí to za to,naší rodině to moc chutná.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Iveta45
(upraveno)
13. 3. 2007, 13:36
Já mám tohle - osolený a okmínovaný tvaroh natlačit do hrnku, zalít tak 1 dcl světlého piva a pak každý den trochu pokropit pivem a za týden je to vynikající /ovšem pozor na aroma/, to je síla, ale je to vynikající
matka.hela
(upraveno)
27. 2. 2007, 15:35
tohle je hrozně dobré a zvláště na čerstvý chleba a když je to dělané z domácího tvarohu tak to je vůbec pohádka a čím starší tím lepší
Bubala
(upraveno)
28. 2. 2007, 6:37
@matka.hela
Přesně tak Je to mňam