Zobrazit přihlášovací formulář

Pomazánky

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Uležený tvaroh (když nevíte,co s tvarohem)

0.0
Uležený tvaroh  (když nevíte,co s tvarohem)

Potřebné ingredience

Starší tvaroh ,
kmín(spíše drcený),
sůl

Postup přípravy

My vždy,když nám zbyde tvaroh,tak si z něj uděláme takovou dobrůtku:Chutná jak tvarůžky a měkký sýr dohromady
Jen promačkáte tavroh se solí a kmínem,dáte do misky někam do tepla,a čekáte,až se Vám na povrchu vytvoří povlak(to poznáte)A pak už můžete mazat na chleba s máslem(popř.přisolit),ovšem,jen berete tu vrchní vrstvu.
Radila bych Vám,aby jste misku s tvarohem dali do sáčku-je to trošku aromatické.
Trvá to dýl,než se to uleží,asi tak týden.stojí to za to,naší rodině to moc chutná.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Iveta45 13. 3. 2007, 13:36
Já mám tohle - osolený a okmínovaný tvaroh natlačit do hrnku, zalít tak 1 dcl světlého piva a pak každý den trochu pokropit pivem a za týden je to vynikající /ovšem pozor na aroma/, to je síla, ale je to vynikající ^o)
matka.hela 27. 2. 2007, 15:35
(clamp) (clamp)tohle je hrozně dobré :-D :-D :-D a zvláště na čerstvý chleba :-) :-) :-)a když je to dělané z domácího tvarohu (L) (L) (L)tak to je vůbec pohádka (clamp) (clamp) (clamp) a čím starší tím lepší (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (child6)
Bubala 28. 2. 2007, 6:37
@matka.hela Přesně tak :-) (Y) (Y) Je to mňam (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie